Muistilista yhteydenottoa varten

Toivomme, että käyt läpi seuraavat kohdat ja vastaat yhteydenotossasi meille tärkeisiin kysymyksiin.

1) Tutustu rotuun lukemalla rotujärjestö Golden Ring GR ry:n sivut, mikäli rotu ei ole sinulle entuudestaan tuttu.

2) Minkälaiseen kotiin pentu on tulossa?

3) Millaista pentua toivot (sukupuoli, luonne)?

4) Onko sinulla toiveena harrastaa pennun kanssa jotakin tiettyä lajia?

5) Onko sinulla aiempaa kokemusta kultaisistanoutajista tai muista koirista?

6) Sitoudutko teettämään pevisa-tutkimukset pennun ollessa 12-24kk ikäinen?

7) Onko aiemmin omistamillesi koirille teetetty ko. rodun pevisa-tutkimukset?

8) Vakuutetaanko pentu?

Kultasein-pennun matka pentulaatikosta uuteen kotiin

Kultasein-pennut kasvavat kodissamme muun perheen kanssa. Pennut ovat tottuneet kaikenlaisiin lapsiperheen kodin ääniin, monenikäisiin ihmisiin, käsittelyyn sekä toisiin koiriin. Ennen luovutusta pennut madotetaan vähintään kolmesti, rekisteröidään Suomen Kennelliittoon ja ruokaviraston koirarekisteriin, käytetään eläinlääkärissä pentutarkistuksessa ja sirutetaan. Käytämme Suomen Kennelliiton sopimusta koiran kaupasta. Kasvattaja liittää pennun omistajan vuodeksi rotujärjestön pentujäseneksi. Pennun mukana omistaja saa Golden Info -kirjan, kattavat ohjeet pennun hoitoon ja ruokintaan sekä mm. ruokaa ja pientä tarviketta pennun kotiutuessa. Pentujen omistajat pääsevät myös halutessaan Kultasein-kasvattien ja heidän omistajiensa omaan suljettuun FB-ryhmään, jossa on mahdollista vaihtaa kuulumisia ja saada vertaistukea. Olemme kasvattiemme ja heidän perheidensä tukena ja apuna niin hyvin kuin vain pystymme. Toivomme, että kuulemme kasvattiemme kuulumisia niin hyvissä kuin huonoissa uutisissa koko kasvatin elämän ajan!

Pennuille kartoitetaan alustavasti perheitä jo ennen syntymää. Emä käytetään ennen synnytystä aina tiineysröntgenissä, jossa pentujen lukumäärä tarkentuu. Pentujen sukupuolet selviävät kuitenkin vasta synnytyksen jälkeen. Vasta sitten tiedämme, minkä perheen toiveen uudesta perheenjäsenestä voimme mahdollisesti toteuttaa, mikäli pentujen kasvu ja kehitys lähtevät käyntiin normaalisti.

Pennun hinta sisältää alv. 24%. Emme myy pentuja osamaksulla, emmekä tapaamatta ostajaa etukäteen. Pyydämme pennuille mahdollisesti sopivia uusia koteja meille katsomaan pentuja niiden ollessa noin neljän viikon ikäisiä. Vasta tavattuamme perhe-ehdokkaat ja keskusteltuamme tarkemmin yhdessä, teemme päätöksen pennun mahdollisesta tulevasta kodista. Ostaja ei valitse pentua, vaan sen tekee kasvattaja. Valitsemme perheelle vasta juuri ennen luovutusta parhaiten sopivan pennun heidän toiveitaan harrastuskäytöstä ja luonteenpiirteistä kuunnellen, seurattuamme pentujen kasvua koko meillä oloajan.

Toivomme yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen kennelkultasein(at)gmail.com. Muista laittaa yhteydenottoosi myös puhelinnumerosi, josta tavoitamme sinut tarvittaessa. Vastaamme posteihin, kunhan pennut ovat syntyneet, sukupuolijakauma selvinnyt ja pentujen kasvu lähtenyt hyvin käyntiin. Olisi myös erinomaisen hieno juttu, jos muistaisit ilmoittaa meillekin, mikäli oletkin saanut jo pennun toiselta kasvattajalta meille tekemäsi yhteydenottosi jälkeen. Näin säästymme turhilta yhteydenotoilta, kiitos!