D-pentue

Lotan ja Rasan pennut (5u+4n) syntyivät 7.7.2021 lähes parin vuorokauden "valmistelujen" jälkeen lopulta sutjakkaasti neljässä tunnissa maailmaan. Emä ja pennut voivat erinomaisesti.

27.7.2021

KAIKILLE D-PENNUILLE ON JO ERINOMAISET KOTIEHDOKKAAT ODOTTAMASSA!

12.7.2021

Olemme saaneet jo niin paljon yhteydenottoja Lotan tiineydestä ilmoittamisen jälkeen D-pentueen pennuista, että emme enää voi ottaa vastaan lisää kyselyjä. Kaikille pennuille tullaan löytämään juuri sopivat kodit jo saapuneista tiedusteluista ja heihin ollaan yhteydessä 18.7.2021 mennessä!

Pentueen vanhemmat:

e. Kultasein Back To Basics A/A 0/0 silmät terveet

i. Rushes New Token B/B 0/0 silmät terveet


Urokset:

Kultasein Dances With Wolves

Kultasein Dancing In The Dark

Kultasein Don't Worry Be Happy

Kultasein Double Oh Seven

Kultasein Duty Calls


Nartut:

Kultasein Dancing Queen

Kultasein Don't Want To Miss A Thing

Kultasein Double Or Nothing

Kultasein Dream Come True

Lotta (Kultasein Back To Basics) on luonteeltaan äärimmäisen kiltti, kaikkien kaveri ja miellyttämisenhaluinen. Lotta on rakenteeltaan kevyt ja täysin terve (lonkat, kyynärät, selkä). Lotta on geenitestattu. Kultaisennoutajan yhdistelmätestissä hän oli muutoin terve, mutta Lotta on iktyoosigeenin kantaja. Lotan ja Rasan pennut tulevat olemaan joko iktyoosigeenin kantajia tai terveitä, mutta yksikään pentu ei tule sairastumaan tähän tautiin. Lotalla ei ole ollut allergioita, hotspotteja tai muita sairauksia. Koronatilanteen vuoksi Lotalle ei ole saatu vielä tuloksia, mutta kunhan hän palautuu pennutuksen jälkeen, niin tavoitteena on katsoa, mihin lajeihin meidän rahkeemme riittävät.

Rasa (Rushes New Token) on luonteeltaan vilkas, energinen ja reipas koira niin arjessa kuin harrastuksissakin (mm. toko, rally-toko). Rasa on suorittanut noutajien taipumuskokeen ja sen kanssa on käyty käytännön metsällä. Rasa on ollut terve, ei allergioita tai hotspotteja. Rasa on GR_PRA1, GR_PRA2 ja iktyoosi terve vanhempiensa kautta. Rasalta on kuvattu myös selkä ja tulokset olivat aivan priimaa.