D-pentue

Lotan ja Rasan pennut (5u+4n) syntyivät 7.7.2021 lähes parin vuorokauden "valmistelujen" jälkeen lopulta sutjakkaasti neljässä tunnissa maailmaan. Emä ja pennut voivat erinomaisesti.

Pentueen vanhemmat:

e. Kultasein Back To Basics A/A 0/0

i. Rushes New Token B/B 0/0


Urokset:

Kultasein Dances With Wolves A/A 0/0 silmät terveet

Kultasein Dancing In The Dark A/A 0/0 silmät terveet

Kultasein Don't Worry Be Happy A/A 0/0 silmät terveet

Kultasein Double Oh Seven A/A 0/0 silmät terveet

Kultasein Duty Calls


Nartut:

Kultasein Dancing Queen A/A 0/0 silmät terveet

Kultasein Don't Want To Miss A Thing A/A 0/0 silmät terveet

Kultasein Double Or Nothing

Kultasein Dream Come True B/B 0/0 silmät terveet

Lotta (Kultasein Back To Basics) on luonteeltaan äärimmäisen kiltti, kaikkien kaveri ja miellyttämisenhaluinen. Lotta on rakenteeltaan kevyt ja täysin terve (lonkat, kyynärät, selkä). Lotta on geenitestattu. Kultaisennoutajan yhdistelmätestissä hän oli muutoin terve, mutta Lotta on iktyoosigeenin kantaja. Lotan ja Rasan pennut tulevat olemaan joko iktyoosigeenin kantajia tai terveitä, mutta yksikään pentu ei tule sairastumaan tähän tautiin. Lotalla ei ole ollut allergioita, hotspotteja tai muita sairauksia. Koronatilanteen vuoksi Lotalle ei ole saatu vielä tuloksia, mutta kunhan hän palautuu pennutuksen jälkeen, niin tavoitteena on katsoa, mihin lajeihin meidän rahkeemme riittävät.

Rasa (Rushes New Token) on luonteeltaan vilkas, energinen ja reipas koira niin arjessa kuin harrastuksissakin (mm. toko, rally-toko). Rasa on suorittanut noutajien taipumuskokeen ja sen kanssa on käyty käytännön metsällä. Rasa on ollut terve, ei allergioita tai hotspotteja. Rasa on GR_PRA1, GR_PRA2 ja iktyoosi terve vanhempiensa kautta. Rasalta on kuvattu myös selkä ja tulokset olivat aivan priimaa.