Pentuja

Muksin Bessy & Vuokkosen Thunderboy
B-pentue s. 19.7.2018

Miinan ja Nemon pennut (3n+1u) syntyivät 19.7.2018!

Pentueen isällä, Nemolla (kuvissa), on B/B lonkat, 0/0 kyynärät ja terveet silmät. Nemo on perusterve koira, jolla ei ole todettu allergioita tai muita sairauksia.

Nemo on iloinen, lempeä, rauhallinen ja miellyttämisenhaluinen kultainennoutaja, joka on aina valmis kaikenlaiseen toimintaan ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Myös näyttelymenestystä löytyy (VASERT)!

Lisäkuvia kummastakin pentueen vanhemmasta löytyy facebook-sivuiltamme.

Pennut luovutetaan alkaen 7.9.2018. Ne luovutetaan useaan kertaan madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja sirutettuna. Pennun mukana saat "kultaisennoutajan käsikirjan" Golden Info -oppaan sekä rotujärjestön pentuejäsenyyden vuodeksi. Lisäksi annamme pennulle mukaan Kultasein-tietopaketin, pennun ruokaa jne.

Pyydämme kaikki mahdolliset tulevat pennunomistajat käymään pentuja katsomaan niiden tullessa kolmen viikon ikään. Sen jälkeen teemme päätöksen, sovimme varausmaksusta ja luovutuksen ajankohdasta. Pennun hinta on 1200 euroa ja vahvana toiveena uusille omistajille on, että pentu käytetään ostajan toimesta pevisa-kuvauksissa sen ollessa 12-24kk ikäinen.


25.7.2018

Kaikille pennuille on tällä hetkellä erinomaisia kotiehdokkaita odottamassa! Emme voi ottaa vastaan enää alustavia varauksia pennuille.

Muksin Bessy & Castlearch's Brahma
A-pentue s. 3.5.2016

Miina on astutettu helmikuun lopussa Elmolla (Castlearch's Brahma) ja ultrattu tiineeksi 29.3.2016. Pentuja odotetaan syntyväksi vapun tienoilla.

Kummallakin vanhemmalla on A/A lonkat, 0/0 kyynärät ja terveet silmät. Elmolta on lisäksi tutkittu polvet (terveet).

Miina ja Elmo ovat luonteeltaan iloisia, lempeitä ja kaikkia rakastavia. Kumpikin koira nauttii erityisesti metsässä ulkoilemisesta ja uimisesta sekä luonnonvesissä että koirauimalassa.

Pennuille haetaan ensisijaisesti rakastavia koteja, joihin etsitään uutta nelitassuista perheenjäsentä, jonka kanssa voi myös halutessaan harrastaa monipuolisesti.

Lisäkuvia kummastakin pentueen vanhemmasta löytyy Kennel Kultasein facebook-sivuilta. Jos kiinnostuit tulevan pentueen pennuista, ota yhteyttä!


20.4.2016

Kaikille pennuille on tällä hetkellä erinomaisia kotiehdokkaita odottamassa! Emme voi ottaa vastaan enää alustavia varauksia pennuille.

Miina pentuna, ikää 9 viikkoa.